07 de febrer 2008

Experiències a Cal Doctor

El meu nom es Hemelindo, obviament nom fictici ja que vull mantenir el meu anonimat per preservar la meva fama de paio dur, poc sensible, poc donat a la queixa i sense un pel de tonto. Vull narrar-vos una de les moltes experiències darrerament viscudes envers la medicina i els seus executors.

Vetaquiquunavegada em van donar hora amb 2 mesos d’antelació per fer-me una prova a la Unitat de la Veu, semblava que no arribaria mai lo dia i justament aquest matí vencia la data i he estat de visita a cal sinyor Arnau largasesperas de Vilanova ... proves i provetes de sonoritat vocal -molt lluny d'Ils Castrattis de Montserrat-, càmeres espia pel garganxó espentejant impunement la campaneta que per mi ve a ser en sensibilitat com un clítoris ja que, a la que me'l toquen arcada que pateixo wwwoorg !! i el paio de bata blanca, en acto reflejo defensivo, enretirant-se del meu davant contínuament sota l’amenaça real d’una agressió liquida en forma de caféllet matiner i, per si no havia prou, sesió amb un tubet prim però llaaaarg introduït per la nàpia neta de les característiques construccions fins al vell fons de la gola, un espectáculo, gràcies dono a que tot eren vies altes i no ha estat necessari baixar-se els calçotets per altres menesters més íntims i violents.
Pel que sembla al historial clínic ja figura l’advertència de “paciente poco receptivo y escasamente predispuesto a las manipulaciones en las aperturas corporales naturales”, si, catxondeo ha hagut, han vingut a veure l’espectacle un parell de dones –una feia pinta de doctora però l’altra per mi que devia ser la dona de la neteja- que passaven per allí ja que, donada la escasa col·laboració, els sorolls guturals i les exagerades contraccions estomacals s’ha montat un petit espectacle, res a veure ni per asomo amb les graderies arrebossar en la famosa gastroescòpia on hi van participar activament un total de 6 persones. Finalment avui he estat sedat, els cops al clatell com a un conill cualquiera, per abaratir costos, no han demostrat eficàcia així que han optat per gasejar-me salvatgement amb un spray de lidocaina que m'ha unflat la boca, l'interior nasal -on ha buidat mig pot-, una orella per sobredosificació i un ull quan lo doctor restregador s'ha empipat i m'ha fotut una flibada certera al iris mentre recitava per lo bajini frases que no he entés.

Lo doctor ha conclòs l’exploració nasobucofaringea dient que “tens una estructura no habitual de la zona laríngea” i que “per les converses i temes que acostumes a tractar et pots quedar mut i tothom més tranquil”

I colorín colorado .... el cuento no ha terminado. Proximamente 5ª entrega.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

benvolgut Himenlindo... eme aqui llegint tal prueba veraz de tu apadrinamiento con el sector médico cuan me sa ocurrío que donat que tan receptat callar i vigilar lo k te fots per la boca, la teva eina principal sera la tecla i por consecuente lo blgo, es asi o no? si no es me corriges i punto

otra cosa es lo tuyo con los tubitos... al tubo k veu , arcada k te crio...

consell: pq no vas ben tajat la propera vegada? el pronostic saps k sera "peste a zaquique i vino rancio peleón" i yastá... ningu es fixarà si tens refluxe gastroestomacalbonet o sarro inguinal en incision maleolar, al fin i al cabo qui et diu que demà mateix et cau un totxo al cap i ja et falta menos per construir lo vostre nidodeamor?????

dejate estar de tubitos i dale al zaquique... et fara vore la vida millormente!

Anònim ha dit...

bueno i total k ta dit? pq no entenc res

Anònim ha dit...

no thauran fet donat esperma per si et tornaves mut? hi ha una colla de emigrants del este, en concret ruses que fan timos aixins... vigila, man!

Anònim ha dit...

pero quina prova es aquesta? un casting per un programa televisiu de cantos gregorianos? tenies partitura per cantar? o a capela? a dos voces? hi havia acompanyament instrumental? una bateria lo menos per marcar lo ritme minim.

Anònim ha dit...

... estructura no habitual de la zona laringea ?... ja m'ho semblava que no era normal la manera d'engullir els cubalibres amb la tecnica adoptada del pelicano.

Anònim ha dit...

Però Destraler, com et troves finalment? no en trec l'aigua clara, pots especificar.

Anònim ha dit...

aixos... don surt akesta veu de barito-no? has engullit mejunges raros? especifica

segla contesta matinador!!!

Anònim ha dit...

manda cojones el pronostico del dr.menta

Anònim ha dit...

aqui no parla ni 10?
que heu nat tots a la unitat de la veu? sera de la veu desafinada pq les de lensenyament canteu mas bien mal... si si si sabeu les lletres pero lentonació... ja se sap k lassignatura demusica a la carrera (cursa?) no era massa dificila eh sr. Herrera???

la de la asesoria... com a molt tarareja lo pakit el xuculater

el anchova... en la ducha... es peta amb la boca i altres llocs, maxim

lo ion... jojjoojj akest npi de canto i confeccion como su lugarteniente la Pedró (es familia de la Pe Cruz? por lo de Pedróóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!)

pestanya and papito... silencio... i eso k ese peazo coche la foto es pa cantar i bien eh?

lo segla & goya: grup dels 80 k no va triomfar... tot i ser baritono

i jo... jo canto com una almeja, ho sé (ei, no de tufo eh k un es dutxa, renta i desodora every day o every night)

Anònim ha dit...

os vigilo d'aprop

Anònim ha dit...

eso no es ninguna hora, es un impostor!!! o aixos o es k ha trobat fenya matinera, diguessam ja mos antenem, o la canalla a apretat com al cas nostre diguessam ehhhh diguesssammm... o es k es UN IMPOSTOR!!!!!!

Anònim ha dit...

i dic jo ke tenim una pista més per a descobrir al ojitosdelguadiana
matina molt, si, aixo no se li pot negar, pero es mes escuet i curt que el rap duna boin
ja k escrius doncs explaiat, ningu et pot contestar durant molta estona, no? pos apreta neng, fotli canya, sense escrúpuls, tenir una estructura no habitual en la zona laríngea no implica no poder escriure no? altres tenen la estructura no habitual en la zona peniseal, a bé o a malament, a gros o a prim, a large o extralarge, you know?

pos eso... reforma una mica el tema i explayate compañero!!! al menys els que llegirem com jo avui primera hora, tindriem un motiu dalegria... ojitos! (no vulll dir laojosenbonitos eh????)

Anònim ha dit...

bon dia

Anònim ha dit...

Jelou companys, bon jour.

Tinc més son que un gos petit i més gana que un tiranosauriusrex en plena dieta de la alcachofa.

Dia envoirat segons les zones, fred del carajo i el Dr. Pestanya nitroglicerat ja ha firmat la nova montura? ... que menuda montura.

Anònim ha dit...

Als eruditos del pensament ... jo no soc lo matiner, lo guadiana, lo de la rotativa, lo currela, NO.

Anònim ha dit...

ragó ti lo anchova de dir que no hi via boria a alguns llocs léase alpicat i aledanys i alemals :)
pero tal carribes a agronomist university patapam!!! el telón do goira presenteeee cagondena... ep i un valent en moto eh? al dato... con dos cojonesssssssss!!!

Anònim ha dit...

y unos guantes y una chaqueta, chaquetero

Anònim ha dit...

y mallas of curs

Giveaway of the Day