24 de febrer 2008

crónica de una comida anunciada

...fectivament, podem concloure que els calçots laxen k ti cagues, te vas de pernera, te ginyes sense control, et fot un trombo l'estòmac, cagaleras de la muerte...

este nuestro blog pot concloure també que cuinar calçots, no cremar-los eh? volem dir cuinar-los provoca laxació posterior, i com a prova aportem una afoto de la IIIª trobada gastrofàgica La Colomina celebrada diumenge 24 de febrer de 2008 a la nova chosa dels anchovas:
ells no estan ajudant a posar correctament els calçots sinó que ja pateixen de mal de panxa flatoril abans de menjar-se els citats bulbs... vigileu, amics colominos pq pot ser us nagafen més de mal de panxes al anar veient les fotos que un servidor a captat amb total punt de vista artístic... seguirem...

70 comentaris:

Anònim ha dit...

alguns van doblegar l'espinazo repetides vegades, altres van portar les birres calentes i altra van collir uns hierbajos de terra per amanir

Anònim ha dit...

mira que va arribar a fer fotos, i treu primera la que ensenyem el cul

Anònim ha dit...

tinc l'estomag a la virulé

Anònim ha dit...

les fotos es un plat que se sirve frio... como las hierbajas densiamet de ruc que se comió una aspirante


les ademés fotos em permeten garantir una collita durant els propers 2 mesos de missatges,coi... res més... pq si no plou no hi haurà aigua eh?

Anònim ha dit...

pregunteu a la logistica del evento el perquè de lacalentament de les birres planetaries... abrasevistooooooooooooooo

Anònim ha dit...

ah per cert, lo dia mos va respectar eh? sobretot als que quan sortiva una mica lo sol es van recollir a lo saloon menchador de la torre... un lleig no participar a lo tipic partidillo fungol-bardo celebrat a la zona esportiva adjacent entre pruneres i la edificació... per cert, la piscina ha quedat molt guapa! i benvingut al cru mon de la realitat de la hipoteca canyera, no mariconades dhipoteques com la k tenies fins ara, ostics!!!

Anònim ha dit...

hom va dir que allo era la seva ruina, no vam sortir a massa auros per cap no? i els 350 calçots devien estar amagats no? pq van volar

Anònim ha dit...

Ei, quina foto més afavoridora, si si els calçots laxen!
Al final vau poder celebrar la jornada gastronòmica?
Però volem més detalls del evento gastronomic de les de l'any a les terres de ponent!

Anònim ha dit...

hi havia un batibull de personal important fraccionat en 3 grups: homes i mariposons, dones i bruixes i la canalla variada d'edats.

Macarrons engrud a palo seco pels petits i 4 calsots ginyadors per la bananada adulta, una costelleta i algo de vi.

Anònim ha dit...

Això si, postre per a reventar l'analisis del sucre

Anònim ha dit...

si si i vam tenir que pagar i tot!!!! no era invitació??? vaya inauguració!!!

Anònim ha dit...

suposo que les haches de guerra van estar desades a la pernera, no tinc constància de cap ataque frontal contra ningú, es aixines. Hubo paz?

Anònim ha dit...

a ca la lucia los bombons los regalen u k????

Anònim ha dit...

no jodas, se tubo que pagar por escote?? cuanta miseria

Anònim ha dit...

salvo fotreli canay al germa de laspirante pel tema su house... el demes correcte... joni em vaig enterar ki era el ki via costruit erroniament... santa asnorància

Anònim ha dit...

aei escote bien escotau eh? foteu una keixa als nous amos...

Anònim ha dit...

sa de dir que ahir va estar un bon dia, una colla de gent amb mes o menys afinitats i semblances però que va donar bastant de si.
lacomiadament va esser una mica a la desvandada , suposo per si ha algu se li acudiada proposar una nova quedada.............

Anònim ha dit...

hi ha rasaca u que?????

Anònim ha dit...

arriba esos animos que no se estrena casa cada dia!!!!!

Anònim ha dit...

ei, i el momi k fotie fenya per alli? don el vau treure? familia? el cert es k tenia una semblança amb no sé qui pero on aconsegueixo esbrinar a qui... ja el vau pagar bé? al menys fins l'hora de dinar va estar per alli, i aixo es paga eh? si cal escote pos...pos... sescota el que hagi de dir

Anònim ha dit...

hohaveusentit????????? k no ya dingú?????????????

Anònim ha dit...

A veure que m'he perdut, qui a estrenat casa?
Poseu-me una mica al corrent que em teniu abandonada. O sóc jo que us abandono? Bé l'important és que a cap ens abandoni el desodorant!

Anònim ha dit...

no no gens dabandonos... anem per pams... no cal mescolanses rares perquè després venen los malentesos... no ens sentim abanderats abandonats pumu... i cert que al que l'abandoni el desodorant que vagi corrents al mercadona

Anònim ha dit...

jo no he estrenat casa però si una boardilla on si està de conya. si em voleu fer cas compreuse només una boardilla, la resta de la casa sobra.

Anònim ha dit...

Ok, a comprar que ara ésun bon moment llàstima que no hay un duro, handemorenau......

Anònim ha dit...

ostias, sempre plorant que no hi ha un duro... pos no gastis tant, coi... aviam cale fer una versio 2.0 del plan financiero????

Anònim ha dit...

ANCHOVA aixo no ho puc sustentar sol, vale? fes lo favor de fotre una entrada com cal , pero ya!

i pumuky, mas actividad eh? k aki se pasa lista i el ranking de comentarios mensuales lo gana el tal "amómino" i comentar NO CUESTA DINEROS!!!

Anònim ha dit...

PUMUKYS HERE
efectivament, en una trajectoria compradora alcista, pumuky se interna en botiga de tangacalsamitjapantimitjócalsutet i pam! molt keixarse de los cuartos i mira com sels gaste!!!!

va parí!

Anònim ha dit...

anchova o klanker, ti ragó la pumuky en demanr una crònica exaustiva del tema colomina... au... ja teniu fenya... per cert, encara tinc a pumuky treient calces de les caixes a la botiga... ja fa ratet eh? i nomes venia a comprar unes mitges i es passa lastona al provador, no estar fumant un peta???

Anònim ha dit...

estic sol? es per saber-ho coi, res més

Anònim ha dit...

no em siguis palomo cojo i para de protestar que fem el que podem i algo més que tinc l'estomag trinxat no se de quin coi de calsot o lingotazo vino.

Anònim ha dit...

aqui hi ha molt calixto i melibea amb tant rebuscar tanges i mitges, a vore si prediqueu amb l'exemple i feu una mica de estauviu.

Anònim ha dit...

ja veus que no

Anònim ha dit...

ja veus que no

Anònim ha dit...

pum, quan tenim la despe?

Anònim ha dit...

jajajaj... per cert, anchova, se kedó en el finde siguiente al que viene para cena de machotes, milanesi ok, moreno ok, pere ok , jo ok, tu també i jo clico al fpion, vales?

Anònim ha dit...

fp ion avisado tema cena...

yesmydarling ha dit...

hello!!! ja tenia el missatge escrit i ara l'he de tornar a escriure

yesmydarling ha dit...

amb aquest missatge em solidaritzo amb la família anchova, ja que després de passar unes hores amb ells (i amb altres) el balanç de baixes per malatia a la família del destraler és la següent: lo destra ja queda prou clar a la fotografia. La destra petita ha causat baixa de l'escola en el dia d'avui degut a la febre que li va causar veure l'espectacle que es mostra al blog. La destra menys petita i agermanada com està amb la petita, també ha decidit avui per la tarda fer un acte de valentia enfebrant-se. I jo mateixa no sé si acabaré la setmana sense causar baixa a la feina ja que les dos boletes que tinc al coll, altrament conegudes com amigdales estan augmentant de tamany per moments. Així és que comparteixo amb els ombra el fet de tenir a tres quartes parts de la família fora de joc. Esperem que el nou dia que ja ha començat ens porti recuperacions miraculoses amb les primeres llums de l'albada.

Anònim ha dit...

jo continuo a peu del canyo. SANTA HIPOTECA QUE HO CURES TOT.

Anònim ha dit...

sospresa inconmensurable al blog, hohaveuvist??? si si si. al esetilo zapatedo i dajoy... k no menteneu? ke si coi... la darling es de color blau!!!!!!!!!!! te personalitat propia dins de la red internauta, toma ya!!!!!!

referent a les baixes febrils... sentim molt que aixi sigui... pensa k sinoculen de proteccions i anticosssos que diuen los metges.. bla bla blaaaaaa... nantros los ombra portem una bona temporada i k es mantingui eh?

Anònim ha dit...

per cert... a akella hora, darling... estas ja aixecada al estil segla o encara per dormir? o en vigilia?

Anònim ha dit...

segla, quan no entenia el teu horari matinador ho feia a titol personal... no crec que ladministracio municipal hagi pensat mai en posar una taxa pel que matina... de fet una rebaixa hauria d'haver pq descongestioneu el trànsit si més no, no circuleu a les 8 del matí ni a les 9 en punt,no? ara bé, l'hora desmorsar ja es una altra cosa i sabent com esmorsa el bon camioner, suposo que mes dun dia toca assimilarte al comprador i patapam esmorsar com homes i pagar-ho clar

Anònim ha dit...

per cert, lo anchova sense apareixer

Anònim ha dit...

Ya voy. Tinc lio ....

Així que les destraleres jugadores empedernides d'aquell catxarret de llumetes, formes en moviment i llapis tàctil es van endur sense permís unes bacterietes o potser uns virusos propietat d'alguns que no citarem. Ja sabem que es bo compartir i ser hospitalari amb els amics. Una mica per tothom i una pronta recuperació per totes.

Anònim ha dit...

per mi que va faltar algo de fato per quedar ben servidet

Anònim ha dit...

per mi que al final va haber algun comensal mes del compte

Anònim ha dit...

o 4

Anònim ha dit...

eh? germà de l'star

Anònim ha dit...

que jo vaig pillar 12 calsots a lo sumo

Anònim ha dit...

i la llonganissa ni tastar-la mentre altres como le daban a la longaniza con la lengua por fuera i tot, perversos

Anònim ha dit...

aixo si, lo red wine nostabamal per solivantar la salsa canyera d'all.

Anònim ha dit...

i lo pa torrat, oh! que pan mas bien requemao, digo tostao. Rico rico

Anònim ha dit...

que cubatas
que xupitos
que?

Anònim ha dit...

nata pezonera i 5 kg de galletas emborrachadas. Monumento de Señá Lucía

Anònim ha dit...

como se doblaba el chep a lado el fuego

Anònim ha dit...

como daban tertulia otros sin doblar ni la chapa de la cerveza atemperada

Anònim ha dit...

ja podeu fotre menjadors enormes per tanta gent ...
Per tutatis que caldrà repetir per que sou gent simpatica, agradable, disposada, oberta, tertuliana, de saber estar, cabalt, profunda, amical i onomatopeia profunda

Anònim ha dit...

panoli, que se te ve el regatill i nos estas masacrando el campo visual

Anònim ha dit...

digo k cert chumiller digué kel vinatxo era MOLT DIGNE... tremenda definicion del de las fincas

Anònim ha dit...

lo millor la cervessa tan fresca amb la que ens van refrescar (o calentar)

Anònim ha dit...

lo millor la cervessa tan fresca amb la que ens van refrescar (o calentar)

Anònim ha dit...

semblava................. bueno no ho dic................

Anònim ha dit...

el xova va en aquesta foto es un bi-cabrio...............

va descapotat per dalt i per baix..

Anònim ha dit...

total no se perque fico anonim a aquestes hores nomes hi ha el destra i jo.......

Anònim ha dit...

o jo i el destra

Anònim ha dit...

anaveu a dormir o cap amunt camí de les pistes dsky?

Anònim ha dit...

afededeu que ja em pillat al de la rotativa

Anònim ha dit...

----------------

------------
---------------------

NO --------------

EM

RATLLIS

---------------

---------

---------

Anònim ha dit...

bicabrio juojuojuojuooooooo

bon dia i dulses sons

Giveaway of the Day