05 de febrer 2008

expediente X


s'ha obert la veda!

el blog ha destinat infinitat de recursos per tal de captar i adoptar el sinyó/ra matiner que darrerament cap a les 5 del matí toca diana, escriu una miqueta (molt poc, bastant ranciet el paio/a) al blog i se'n torna a dormir o a fer la churreta.

el D.I.S.M.E. (departament d'investigacions i sortides mediatico esportives) està darrera la pista de duess aus nocturnes. L'un, no es un matinador nat, ben paresido, robusto, àgil con los dedos, esputador matinal reconocido, zaquiquero bajo catalpas, constructor en ascuas, agobiado insomne, pare de família amb dos xurumbels en edat de despertares nosturnos; sospitem que pot ser ell el que fa de Gall. Malgrat tot, no ens quadra massa que només escrigui 4 paraules quan ell es un literato nato pato.
L'altre, un resident en barri residencial, àtico pa más ensenyas, grandote, barítono en horas muertas, amo de su perra, arreglador chapista de fiats, quadero de la pradera... Per les hores de que parlem no ens coincideix massa amb la imatge de dormilon cuarentón que aparenta, però...
Es gratificarà amb donuts tota aquella informació que pugui ser definitiva per esbrinar qui o quins individus/es matinen per entrar unes paraules al blog. Gràcies.

49 comentaris:

Anònim ha dit...

el DISME dona parte de la situacion de pistas a les 10'29 del matí:
pumuky: esmorzant a la salaprofessors regalimantli l'oli
anchova: se la posat un fil del pc entre la taula i la pared i ahi estamos, en su zulo!
klanker: el k savia de presentar a 30 de gener s'ha acabat... estarà mirant fotos al pc de la feina?
tetebrik: ZZZZZZZZzzzzzzzzzzzz....
segla: fa 6 hores que ha començat la jornada laboral, a les 4 a.m. i està a paris on ha nat amb lo milanesia a buscar un camió i tornen a dinar
ion: fent feina amb lo seu pc, encara no ha instalat lantivirus ni lantitanques
darling: dominica delcalsa
papito: cojín cojón a la consulta de desengordar
pestanya: a lascensor
ombra: movent papers
predicador: quien?
altris: no se sabe no contesta

Anònim ha dit...

Perquè a mi em regalime l'oli, amb lo fina que jo sóc!
Penso i voto pel pare de familia! no

Anònim ha dit...

Perquè a mi em regalime l'oli, amb lo fina que jo sóc!
Penso i voto pel pare de familia! no

Anònim ha dit...

NOTICIA DE DARRERA HORA: anchova power infectated... davant la prevista sortida que ahir es va atisbar a lhoritzó, el tal anchova ha gafat la baixa per si de cas... es tremendo este caso digno de estudio eh?

Anònim ha dit...

la cosa regalimaie per dir algo coi, es kestem dun irascible!!!!!
i el pare de familia vol dir el que serà constructor en pocs mesos????

us enyoro!!!!

Anònim ha dit...

Aquest mateix,perdoneu és que estic una mica preocupada, i necessito la vostra ajuda, Help Pumuky's.
He de montar la despedida de la sister Pumukky's.
Ja que veig que hi ha molt matinador, doncs coi aprofiteu el temps i feu-me un llistat de coses que podria fer a la despedida, Restaurants, atuendo etc,,, feu coses positives, de bon matí merci!

Anònim ha dit...

jo de despedises no en se gaire, pero si necessites un sexi,sexi bois... jo en conec dos o tres que per bon preu et podrien solucionar la papereta...

Anònim ha dit...

jo estic disposat a fer de boy con este fesico que tengo, con este fesico tan depilado, fibrado i aceitunado.... quan pagues?

Anònim ha dit...

timada pumuky... hauries de fer una demanda formal al blog sobre el tema que exposes... ja saps que les coses shan de fer bé, i amb responsibilitat, pulutant, fes una entradeta general i alli parlarem del tema... si mes no quedarà arxivat com a tal... i amb fotos destripers si cale eh?

Anònim ha dit...

jo en conec un que es expert en crits i piropos, jo ho he vist i fot uns nostasmal de caldeu
vols lo seu telefon?

Anònim ha dit...

Ok, capto el mensaje entrada!
Ho faré però vull comentaris i ajuda amb idees concretes, entrada sèria, respostes compromeses

Anònim ha dit...

els blogsmasters, parlant per boca de tuton farem comentaris vàlids i sincers, a expensas de cap a on derivi la conversa que pot derivar massa cap a un costat, i acabar sent una entrada molt molt sucosa!!!

Anònim ha dit...

Doncs tots preparats amb el pa a la ma!

Anònim ha dit...

que pasa gent? qui ha estat qui ha firmat com anchovanomim? no sigueu mamongs que jo stripper ni harto vino, ara queeeee .. harto zaquiques soc més llençat però fer de sesiboi no es cosa per agafar-se a la lleugera i hauria de trencar un pantalón en l'actuació estelar i precisament no vaig sobrat d'ells.

Anònim ha dit...

be, ? m'he perdut

Anònim ha dit...

a si, que voliba dir que uns dels individuos descrits pot tenir alguna similitud, semblança, parer amb mi però jo prefereixo dormir ara per ara que aixecar-me a fer saluditos pel blog. Ni flowersinthenigh de qui pot ser tant destraler amb els horaris.

Anònim ha dit...

Estic en bon estat de salut, han estat unes petites molèsties que crec solventaré amb automedicació a base d'amoxicilina potenciada amb acido clamidianobenzoico i algun quintet fresquet. No es algo que acustumi a fer però l'Ostal s0ha largao aborrit de veure'm sentat davant seu i jo paso d'anar a fer hores per aquells antros de passar l'estona.

Anònim ha dit...

Pum, si fas una entrada en condicions faré les millors aportacions que sapigui en referencia a la despedida. Idees no em falten.

Anònim ha dit...

.... comprar polles-linternes ... eh???' quet sembla? bona aquesta no? i en tinc més ... novedoses i superdivertides, vas a flipar!

Anònim ha dit...

... totes vestides iguals ....

Anònim ha dit...

.... i la futura diferent que la resta de la troupe per que se sapigui qui es la ques casa ...


Molt novedós

Anònim ha dit...

... contractar un travelo ... per que tothom quedi content, mai es sap si hi ha alguna que sigui més de les de patata, cartxofa, aubresinia o xampinyosn

Anònim ha dit...

peazo chiste en portada .... de mal enn desgaste ideas,

Anònim ha dit...

comprar gorros i samarretes guarrres.. sisisisi... bon aidea tambe
ei no perdem les idees i esperem a que la pumuky faci DEMAAAAAAAA lentrada...

Anònim ha dit...

bona tartaja Omb, que tal?

Anònim ha dit...

Permeteume que entra amb una d'aquelles parrafades de "muypadreyseñormio".
He llegit bé? Hi ha algú que està escribin i esquitrenta (que agudo..)a les 5 de la matina (que dirien els italians), aixó em fa pensar en un cas, ara que recordo més o menys de segon torn de guardia garitera (sobre les 2 i les 4 a.m.)quan encara tenia pel i duia un arma de 3 pares de cojones penjada al coll, i vai poder veure de manera perpleja que un individu de avançada edat vestit amb chandall dels de 3 ralles i floreta de 3 petals feia futing en aquella hora, i en un moment de solitud com era aquell em va donar el meu entremaliat cap per pensar que c.....s feia aquell home en aquelles hores. Després de donar varios toms.....de campana al meu irrigat cervell ple de materia gris vai arribar a la conclusió de: EL QUE POT, NO VOL; I EL QUE VOL, NO POT.
Allontes el susodicho que escriu d'amagadet en aquelles hores, es que, quan podría escriure tranquila i plàcidament en hores diurnes, NO VOL? Ho voldría escriure com la resta de bloqueros en hores de feina i oci coyuntural familiar, pero llavontes, NO POT!!!!!
Desde aquestes noves i humils ratlles t'animo amic/ga escriptor/a insomne a que continuis escribin en aquest "el teu horari" i que cada día ho extenguis més fins arrivar a escriure en hores diurnes com tots els altres, així donques hauràs realitzat el somni de EL QUE VOL....POT. Endavant, ànimos valiente!!!

Anònim ha dit...

ostiaaaaaaaas... ANCHOVA POWER, nuevo nobel de literatura en sustitucion del plagiador Jamilo Fosé Ceja

PLAS PLAS PLAS PLAS
PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS

Anònim ha dit...

la tarde? bé... sense anar a dinar... i? poseso... si a tu no te les paguen a mi idem... nos vamos viendo... sort que fem basquet, vens?

Anònim ha dit...

la noche te confunde migo, jo no he fet cap plagi.

Es una entrada real de l'Ion autobatejat com renascut, cosa ben certa .. una vegada superats i deixat enrera els greus problemes tècnics que imposibilitaven la seva participació ens fa una demostració pràctica de la machine informàtica confirmant que està enchufada al endoll adeqüat, el cablejat ben colocat verde-verde rojo-rojo i aquest? aqui i aquest ... a ver, aqui? no entra? pos aqui, la conexió a 100 megajulios máxima potència turbo en zona roja, la pantalla amb contrast i brillo calvorotero correcte per una bona visió i, el més important, fidelitat a l'estil inconfundible de la narración ionística ... com has pogut suposar que era un plagi?

Ion, esperem no tinguis que portar la torre pc y sus complementos al taller i aguanti l'esforç de la competició de este nuestro blog.

Venga, dalen, ánimos.

I salutacions clar,

Anònim ha dit...

no se perque pero me he vist retratat en aquestes paraules.

Anònim ha dit...

Bona nit a tots/es. Ja son ganes axecar-se a les 5 només per saludar o escriure paraules escuetes i tornar-se'n al llit, però jo aposto per algu que té l'ordinador conectat dia i nit (que no es el nostre cas) perque gasta! sino imagineu-vos la situació damunt de la mala llet que tens que tindre per estar despert en aquestes hores, engega l'ordinador, conecta internetes ... i lo més fotut fes funcionar la neurona a aquestes hores IMPOSIBLE!!
Si la pum fa entrada despedida intentarè axudar-la, a mi unes amigues meves m'en van montar una...

Anònim ha dit...

Alabuenadedios,

Avui es un d'aquells dies amb la participació esporàdica d'alguns comentaristes amb tendències nómades i de transhumància lanar, avui estic i alego desparareixo, me mudo, men traslado a otro mon. A vore si feu una mica de sedentarisme i us llegim una mica més per aquí, fins que doneu calor i aleshores ja us fotrem l'altooooo.

Anònim ha dit...

cony ... m'he deixat el nick, soc lo Anchoa, estava mirant el megalargoextens nick de 3 missatges més amunt m'ha despistat i posiblement es obra i art del segon semiidentificat del post.

Buona note

Anònim ha dit...

si, i algunes despres de montar-la no van venir jua,jua ,jua i en la mia i se dejaron ver...vaya mierda de amigas....buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

escusemua anchova power pater malaltiso... unlapsus lingüe ha fet ke lleggisca anchova renascut, on hi posa ION RENASCUT

he de dirvos que ahir vaig fer una demostracio de força i vaig remetre al correu personal i transferible, quan el fotin fora de la seva feina, del tal ion una copia del gran comentari sobre el bill gays de lleida, ke com alguns van endevianr, amb mes o menys habilitat era ell.

suposo que aixo va fer ke conectés els cables, pogramés los pogrames que li faltaven i sarmés de valor (xocolate) per escriure avui

demanar-li que colabori sovint pq sino li fotrem canya com sempre i un cop mes asum el error de plagio anchovetil, k pa mas inri avui tenia un dia de esos que tiene una vez al mes, mas o menos cada 28 dies... jo ja começo a dubtar don han sortit aquells dos xurumbels

Anònim ha dit...

quin rotllo la ostia, acaparen lordinador i venga a dir xorrades. COLLONS!

Anònim ha dit...

HO HAVEU VIST????????????????????????????

A MI¨??????????????

SERA POSSIBLE?????????????

CRIA CUERVOS I TE COMERAN LAS MANOS, no era aixins-??? al estil carlinhos monchetil

TETEBRIK, COMPRAT UN PORTATIL K AMB LA LINIA DE LSD GÜIFI PODEM ESTAR CONNECTATS LOS DOS A A LA VES!!!!!

OSTIES VINGUEREN K DE CASA MOS TRAGUEREN

Anònim ha dit...

Ei parella! sembleu les parelletes bronques de Tele5 sempre a la yugular ....

Ah! gràcies a tothom pel vostre interés i per colapsar la centraleta telefònica amb tantes trucades demostrant interés i preocupació pel meu benestar. No ho oblidaré.

bona nit y un poquito ardor estomacal, ea

Anònim ha dit...

PUMUKYYYYY COMO TIENES EL POST DE LA DESPEDIDAAAAAAA

Anònim ha dit...

fe de deu ke si estiguessis tant malalt no estaries veient la tele, en concret la merdaserie aquesta de la que parles...
ja em preguntat a la teva dona com et trobabes... i no et direm kkè farem el finde acordat pa k no pensis i et sodomitzis mentalment posante malalt

au.. nanit i tapat


ja trobaràs a faltar a lotal, ja!!!

Anònim ha dit...

que? que no hi ha ningú? clar conque sou una colla de funcionaris i/o empresaris os podeu aixecar a la hora que vulgueu. aqui els currelas ens toca aixecar-nos aviat per poder tirar endavant (no sense grans esforços); au A10, que faig tard


BON DIA

Anònim ha dit...

jastem plorant... i ja ho diuen: els que mes ploren son els que menys poden... els pluriempleats malpagats hauriem de queixar-nos... pero no.. no esta el blog pa esto!!!

per cert, matinador, o trempera matinera... les 5'55... tas adormit avui eh? continua matinant que diuen k 10 ajuda al que matina...

Anònim ha dit...

pumuky! k?

Anònim ha dit...

repassant les entrades dahir tarde on vaig patinar he donat amb una expressio humorística faeministico i cansado que dicta:

escribin i esquitrenta

tremendo acudit del humor, un festival... un derrotxe d'agudessa...
ohhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh buenooooooooooooo

i una altra cosa... aconsella el tal ion que el matiner entri en hores normals... animo al ion a que entri... hora que sigui, a lhora pucui prepucio o postpucio... tanto se vale... i sobretot que vigilo amb el que se li fot "sol" a lordeñador... si?
una abrassada i us enyoro al estil pumukià

Anònim ha dit...

pumuky, mal muy mal

Anònim ha dit...

apa, ja sé que em trobeu a faltar, però las oblogaciones em reclamen!

Anònim ha dit...

6 / febrer / 2008 05:55 ... el cuatrero desconocido de la noche ha tornat a actuar ... acollonant, el meu rellotge aquestes hores no hi son, estant en blanc. Amb aquestes matinades de caldeu si que deu cundir el dia i ara entenc lo d'anar a esmorzar a les 9'00.

Anònim ha dit...

pumuky, mal muy mal

i amesdemés escurres el bulto alegant oblogaciones que ves a saber quin ritual neanderthal es.

Anònim ha dit...

ablaciones??? abladurias

Giveaway of the Day