26 de febrer 2008

dia del domuns


aquest any es celebrarà el dia del domuns (Donatius Organitzats per un Munt de Uligans Necessitats de Sexe) amb una línia de finançament molt clara... cal apoquinar el que es pugui cadascú i cristianament per tal de seurfragar les obres a les quals s'ha vist abocat lo anchova pater. Per tal costrucció s'ha fet amb el servei de Benito y Cia. i del Caragol Banyetes per tal que duguin a terme l'obra amb total solvència i pofessionalitat (detall: ja han començat a enguixar i estocar la pared mestra de 80 cms.) amb l'ajuda d'ell mateix, i per mostra un detall... mireu quin gesto que domina per enguixar pareds... tremendo... el te registrat a l'eSGAI

Cal que feu els donatius a La Faixalanxova, oficina comarcal de les Torres d'Al-Sanuí (nou nom de la partida com a conseqüència de la propera adopció del tal Anchova amb el seu nou lOOk); no escatimeu esforços, tots tenim hipoteca de collons (bueno... tots es un dir) però alguns les tenien de pacotilla.

amb tot carinyo, de part dels membres dela penya La Colomina, benvinguts al món dels hipotecats for ever!!!

24 comentaris:

Anònim ha dit...

juo, juo, serà la nova sede de la mesquita mohama i no faltaran els feligresos i els donatius pero les sabates posades sino canten els pinrels

Anònim ha dit...

si, i ja vuras los neitbours o veins... al-jalar joan, fatimarian sanchez, al-segués, al-pater pilicalcetin... allo sera tremendo, ja vec tirant pedres des del mater a la mesquita i veciversal...

Anònim ha dit...

naniano naniaaaaaaaaanoooooo... ho tenim tot... fins i tot la rajeta del cul ben definida i peluda! ara k untema esta fatal eh? no passa ni una chorva, mayor o joven, vieja o madura, peluda o calva... ni una pa piropear al estilo paleta ostia... no trobareu paletes , dingú vol treballar si no passa akella esculturalitat de dona quedona per xiulir tres dies seguits...
"te vi a comer hastal hilol tanga"
"tuviste k nacer tu pa saber k dios existe"
"tu si k ganas un debate i no rajoy"
"ajalá yo juera una virgen pa que me pusieras encendida la vela" (joojjojojojojo me lacabo dinventar)...

vec k aixo dels piropos dona de molt... jeje... post gordo en preparacion!!!

Anònim ha dit...

molto interesanti las diapositivas de camiones, molta qualité

Anònim ha dit...

tremebundo documental

Anònim ha dit...

BON DIA gent de bona fe i tertulianos varis.

Sembla que avui no plourà i el cap de setmana tampoc així que guardeu el paraigües -si es que sabeu on son- i sortiu a pendre el solet que la cosa està molt negra i així els bacteris en general volaran cap a altres organismes.

Anònim ha dit...

Bon dia i bon hora, ja veig que les obres ja estan en marxa i estic d'acord amb l'Ombra als paletes cuidal's bé ja saps,solisombra al matí una bona copa i una birreta a mig matí i tarda, clar.
Lo de les chorves, doncs mira uns posters o algo, una obra sin piropo o xiuleig, no dona cap garantía.
En quant a la financiació,doncs, només ofeir-te la meva mà d'obra completament gratis! això si amb piropo inclòs!

Anònim ha dit...

molt be, gràcies salerosa!
i quant anem de despedida?
i que tal lo tastet? us van deixar servits o en plan molleta a molleta? a quin restorant es casen?

Anònim ha dit...

ja està obert el nº de compte per fer les vostres aportacions dineraries per sufragar la mesquita d'Al-sanui, no val oferir-se fisicament al que calgui, amb això ja es conta ...

Anònim ha dit...

el conta net i pulid

Anònim ha dit...

Gràcies anxova, per interesar-te pels preparatius!
En qaunt a la despedida, doncs ja tinc la logística preparada, prometo fer una entrada quan tot estigui més clar!
En quant al al tastet bé, el evento és al Palau de Margalef,
Però això també es mereix una entrada, perquè, amb el que et fan pagar a tots els restaurants, perquè aquell dia no pots menjar una mica de tot i no anar rodant els plats d'un costat a l'altre, o fer tallets que treuen l'estètica del plat i demés....
Bé podrem aprofundir més en el tema!
Però avui et toca a tu i a la teva mansión!

Anònim ha dit...

família anxova, això de demanar diners està bé!
podriau ser els primers en demanar aportacions, el mateix que fas regalet per boda, naixament, aniverasris, perquè no fer una aportació per hipoteques, compres etc..

Anònim ha dit...

ah! pos molt bona idea, podeu portar-nos restes de obres i reformes a les vostres llars, esto es ... les típiques cuatre rajoles que deixen per si es trenca alguna, un sac de semen obert, un altre de yes, un tubo de silicona mamària resec, la gorra del Benito, un troç de tubo de wc -a poder ser sense restes-, una tasa de giny amb la costra marron al nivell d'aigüa o un tap de desagüe. Tot serà benvingut i montarem un chabolo en plan gitanillo letisia ortiz.

Anònim ha dit...

i eso, una entrada explicativa de la despe i els actes que efectuareu, per agafar idees per quan es casi el testaferro de l'Ion, i no disimulis que ja sabem positivament que finalment teniu un stripper de grande parato. No ho neguis.

Anònim ha dit...

el famoso RABOMAN

Anònim ha dit...

superheroi de l'escenari, el que sense mans mou la tovallola ...

Anònim ha dit...

uff un dia k faltoooooo.... pumuky deu dos entrades... el sac de semen el tinc exaurit... ara 100% fiable... hjoojoojoj

el conte tb net i polit... cagondena de gastos....

Anònim ha dit...

menos lobos.................

Anònim ha dit...

era jo

Anònim ha dit...

jo escara no tinc cap idea per fer una entrada això que hi penso molt, però mira tinc el cervell mig sec, això ho fa no anar a treballar.... juo, juo.

Anònim ha dit...

anchovas, no patiu per emplenar lo garito, l'IKEA ESTA PLE DE COSES, MOLTES INUTILS, PERÒ QUEDEN UNA MARAVILLA... PER CERT AVUI EM FET UNA VISITA I NEM COMPRAT UN MUNT DE COSES INUTILS!

Anònim ha dit...

NOIS FINS DEMÀ, ENS BLOQUEIGEM.... NI HA QUE DES DEL DIVENDRES N'ESTAN MOLT...... I NO NI HA PER TANT...TOT ES FA I SEMPRE CAL MIRAR LES COSES PEL COSTAT POSITIU, ENTESOS... HO HAVEU SENTIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

aixo ha estat tot per avui... segons la pepsicologa tetabrik... pero ei tenen ragó algunspesimistes en k jode un vuevo pagar 30 años, cony!!! epero ja se sap , "mal de muchos... acojonemonos juntos!"

Anònim ha dit...

fora conyes, oferixco la meva ma dobra barata per la poca qualificació a la familia anchova... així com una poyo (lindo grito de torre akel k un dia el camp desports coreaba: APOEUUUUUUUUUUU!!) a los idem pues la cosa de inicio no parece facil i en cambio luego no hay para tanto... de fet, mentres un tingui familia, amics i salut , k mes cal? eh?

Giveaway of the Day