04 de febrer 2008

les preguntes dels nens

¿Heu pensat mai perquè els nens fan tantes preguntes?
- Pare vull un nino que sigui un dofí del mar...
- No, els reis han passat, per l'any que ve el demanes, o pel teu anniversari
- ah, Pare, ¿i per què el mar és blau?
- Doncs... el mar és blau perquè... es reflexa el cel
- Ah…però però Papa, Papa, ¿perquè el cel és blau?
- Doncs mira... el mar es blau perquè... són coses de l'estratosfera
- Papá, Papá, ¿què és l'estratosfera?
- ah, si... aixòs... qué es la… o sigui... l'estratosfera... on venen dofins de peluix?

I si us fixeu els nens pregunten coses molt més intel·ligents que els adults... els pares pregunten: "T'ho has menjat tot? has jugat amb la plastilina?" i, en canvi, els nens pregunten: "perquè fem pipí? on van els pardalets a la nit? perquè es mor la gent? "

I el lloc predilecte per fer preguntes és el cotxe... és el lloc ideal per fer el plantejament més complicats. Si a això afegim la típica senyora pija amb el seu 4x4 gros, ben gros que es creua al davant teu sense aturar-se a mirar-te perquè no pot, doncs s'està posant maquillatge de semàfor a semàfor, i tu... amb recatada educació... tenint en compte que van nens al teu cotxe i dius amb un filet de veu inaudible "la maretttttvaparí!!!" de seguida sents al darrera una veu suau i dolça que diu:
- que la coneixes? perquè és la mare? no es una paraulota dir la mare que et va parir, no? perquè ho dius això? no es diuen paraulotes , papa!!! que era la mare?
O també aquella pregunta típica de cotxe: "papa, perquè no tens cabell al cap?"

Però no són cruels, necessiten informació. I ja no diguem quan preguntin de sexe, encara no he passat per aquesta fase, però prometo preparar-me i documentar-me, estudiar si cal, practicar les paraules més difícils: cigoto, espermatozou, hermofrodita... tot i que, tal com va la canalla pot ser la pregunta serà més fàcil: "l'àlex te un penis gros!!! i se'l toca!!!" deu meu... on anirem a parar?

52 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia a tots,
si els infants, tots hauríem de ser com ells.Visca la seva lògica aplastante moltes vegades

Anònim ha dit...

Bon diaaaaa, comostanustedeeees?

Pos si, algunes preguntes ja comencen a ser una mica complicades de respondre, - sempre i quant no et facis el sordo, el longuis, canviïs de tema, surtis per petaneres, el .. "i ara cantem, vinga ... Napoleón tenia ceeeeent soldats ..." o t'expliquis més malament i adulterant la resposta de manera que el petit consultor no en tregui l’aigua gens clara - més que res per la dificultat d’explicar i exposar una resposta adequada a l'edat de l'interlocutor i la seva capacitat de comprensió i assimilació, cal sigui una resposta real i no contar faràndules imaginàries, clara, concisa, curta, conprensible, adaptada per no crear un trauma, tota aquesta complexitat fa que a vegades la millor resposta sigui "... mira! ep! un elefant volant amb una catifa fosforito com el Aladino, allíiiiiiiiiii ..."

En quan al manipulador de penis ... le voy a descerrajar los ous como vaya en plan exhibicionista ...

Anònim ha dit...

De totes maneres, crec que tenim alrededor una colla de educatives infantils i tal a les que podem consultar com donar respostes a quelques particulars questions ...

Anònim ha dit...

aixos aixos k es mullon les ludopates... voliva dir les ludotecaries... educadores... ensenyants... opositores...

Anònim ha dit...

por ciertol... el dissabte em vaig trobar 70 auros... el sopar em va costar 30... quants em quedaven? i dic em quedaven pq ahir vaig invitar a vermout a tutiplen a tota la penya del bareto aquell on fot vermouts lo anchova... ell no hi era!

Anònim ha dit...

em vas fotre lo pel, algo realment deficil ... mamong, em vas treure 70 aurelios de riu per apoquinar un sopar de nervís -del xurrasc-, jo deixava 50 i en teoria de sobres encara que al garito mai es sap, tot depen de l'acompanyament que porti el plat, que es factura apart ... un dia d'aquests faré una entradeta de la susodicha casa de comidas i los sufridores comensales masoquistas que hi van.

Anònim ha dit...

fesla fesla, jo mi apunto... pero la cosa va anar del seguent manera... pregutnat lo pofesional de cada saturday nait in comba em contesta que 30 auricos per parella, jo alego les nenes, i em ratifica el seu aposto...30!

joder... em sembla k van ser 124'65 € acojonantes... (els 4 foren meus) i 30 per parella... pero es lo k dius, al garito akest lo mismo otro day sera 45... coi... i jo no sabia com voliven fer els temes nenes... ja tels tornaré els 20 euros de sobres, coi... els invertixo uns dies i ten tornaré 21, vale?

Anònim ha dit...

En quant a la consulta a les educadores, penso que els nens,han de saber la realitat i deixar de pensar que certes coses no les poden entendre, ja s'ha acabat això de que els nen i les nenes venen de Paris.
En quant a la inversió Ombra, si has de fer creixer les peles, jo tba et dono 20

Anònim ha dit...

jojojojo... 20? 20 mil seran, no? pq pa otra cosa no mos ponemos eh?

Anònim ha dit...

cony, a mi no em cuadra res de les teves negociacions numerístiques, com 20 a devolver? timador, així claro que compres teles més grans quel llit. Em sembla que la rentabilitat ha de ser superior a la indicada ... i el a devolver també, wey que no em mamoldit sino es abans de fotre'l al teu bullate.

I ara deixe'm el tema aqui, no cale insistir.

Anònim ha dit...

37, com les polsades de la Tv... no tant gran

Anònim ha dit...

40

Anònim ha dit...

juo juuo juoooo... wey que no em mamoldit sino es abans de fotre'l al teu bullate ... andevaparar semejante declaraciòon de intenciones.

Anònim ha dit...

ah i m'he deixat al missatge general el tema "arrumacos paternos"... a la minima mencio de petó caricia o roce banal... QUE FEU? NO ES PODEN FER PETONS A LES CUINES, QUE NO HO SABEU???????????
(seqüència real no grabada per especialistes)

Anònim ha dit...

avui vec que teniu bon ritme, eh?

Anònim ha dit...

tetebrik... fesme el favor de mirar les següents webs per tal de recabar informació...
www.toldisol.es
i
www.toldostorrente.com

sobretot a la segona, meneat per los models... vales? encarregada de la fenya estàs... i si algu vol un toldo que ho digui, aviam si ens milloren lo preu jajaja

Anònim ha dit...

i també toldossole.com, -si no surt prova com .es- uno que sabe i mire bastant, aquest ha fet la toldada de la pizzeria passeig de santsalvador

Anònim ha dit...

i k? baratos????

Anònim ha dit...

per baratos unes cuantes bosses del carreful, mercazagala, plusi o delodaniel lligades i penjades d'una corda, la barra u otomatisme no cal.

Anònim ha dit...

COMUNICADO
Se comunica -valgalaredundancia- a todos los ex-episcopalapios, según fuentes informativas del Sr. Sert, que con motivo de la celebración onomástica del 50 aniversario del reformatorio de ladrillo, alquitrán, vallas y verjas, allá por el 8 de noviembre se celebrará una comida -se entiende que de las de ingesta de alimentos- de hermandad.

Se desconoce por el momento si la financian los mossens a cargo de las derramas no devueltas de la piscina o tocará aflojar la mosca una vez más -harto posible opción-.

Asimismo, fuentes extraoficiales difunden a la voz pública que se pedirá por parte de la dirección disculpas públicas por ciertas praxis no leales contra ciertos otros alumnos tratados inmoralmente, injustamente y con nula parcialidad afectando tales decisiones en tono vengativo -que por cierto no era lo que predicaban en sus magistrales lecciones religiosas- al futuro profesional y personal de los afectados y por rebote al de sus familias y descendientes actuales.
Se presupone una indemnización a los perjudicados.

En la entrada se instalará un arco de seguridad para detección de navajas, pinchos y armas blancas en general descartándose, por el momento y su elevado coste, un control inspeccionario manual para la detección de bates, palos, burchacos, monopatines y revistas lib.

Que corra la voz, se duda de que corra el vino, ahora que .. es posible que corra el sangre de toro y que algun maestrillo pierda su librillo y las ganas de chulear a crios o otrohora alumno chulito de mierda que se ha quedao pequeño se lleve un saco de aquellas cosas blancas que dan en misa, hohaveuentés??? preneu nota de la data en les vostres agendes ...

Anònim ha dit...

ya me perdonaràs... anchovacomunication, pero ... aixp es mereixia una entrada tirunfal fuera de la que he publicat jo... aixi que copia i pega... vamos!!!

Anònim ha dit...

ei, bon dia, si que son curioses si les preguntes que fan la canalla i lo millor deu ser el careto que fem cadascun de nosaltres quan intentem trobar un resposta mes o mesnys l�gica....

Anònim ha dit...

estic dacord amb la pumu, no enganyarlos e intentar adequar la resposta al seu nivell..... pero com es fa aixo si de vegades ni jo se la resposta??????, que li dic ara????????????? ho haveu sentit?

Anònim ha dit...

si aixo mereix una entrada, ja que aquí hi ha molt marro a comentar anchoveta. ah i no te fies un poelo en recuperara los 20 aurelios i menos multiplicados... que el ombra te molts frentes per cobrir i molts forats per tapar.

Anònim ha dit...

ombra han trucat del rubio una paia que si t'havies deixat una ploma montblanc el divendres. no ma fet cap gracia, tu una montblanc, i com sap el teu nom senser, i el teu telèfon.... tinc la mosca radera l'orella o es mes aviat una pretuberancia que mesta sortint, aclareixme el tema o mato!

Anònim ha dit...

Ombra pecadora, si et cal una coartada a la claríssima pillada que t'han fet m'ho comentes i em deixes un parell de setmanes per confeccionar-la ja que la cosa no es fàcil. Altra opció és encomanar-te al Sant Pardillo, patrón de las coartadas dificiles y bananeras excusas y justificaciones. Si ja ho diuen que perds pluma. ...Confirmado

Anònim ha dit...

ostia una montblanc-???? clar que si, era meva, agente, se lo juro, la chica me cortó el plastico ese, i me le dije que si podria fabricar unos peservativos duraderos i reutilizables, men dijo k si, alego yo calculé los ken nesecitaba pa un mes i len dije k men cortara 5 metros cuadrados, pa no ir con estrecheces, ya sabeu i ella me vio con un poco de pluma i dijo, coño montblanc, i yo len dije, no de vimbodí una parte, montblans queda mas lejos, i ella dijo pos yo le corto por aki, i me dijo, incluso agente, k le sostuviera el paratocortaplastico, a lo k yo len dije, pera un momento k pongo partímetro que me van a multar lo bugati, i ella mesperó i alego en pleno corte la cuchilla se desafinó i tuvo k llamar a la gordita riallera tipica de tota tenda de plastics i ella acabó la faena... posteriormente las susodichas me soplaron los auros via targeta vísamesisepierde i fectivamente no he tenido nunca una montblanc, ni una aneto, aunque si no encuentran con quien darla pos era mia, seguro!!!

COMO SABEN MI TELEFÓCNO¿???? cagondena indiscretas dels collons... el tipico truco de la pluma momntblanch...

ah, també vaig comprar 3 metros de tubito pa buidar lo acuari...

firmado: un ke no te pluma

pd: per cert, no han trobat un rolex, un ordinador portatil o un pote de talco?? el talco era de una migo k un dia pasó por alli corriendo pa su casa yéndose patas abajo i se len cayó del golsillo!!!

Anònim ha dit...

anchova, gracies per la coartada, no la nesecito per ara, pero la propera vegada menvies un semeses k no santere tol mundo ostias... vamos, igual que hice yo aquella vez, et recordes???

Anònim ha dit...

que graciosos.....pero q quedi clar que los preservativos estos ultrasonicos que compraste en lo rubio estaras dias a provarlos... bueno conmigo.....
aquesta nit vull una resposta clara i real com les que fem a la casnalla entesos, o hi haura penalitzacio segura.

Anònim ha dit...

a tallar la gespa, buidar lo rentaplats i alicatar tota l'escala arrebotida de cops i la pared farcida de bujeros i rascades .. però que foteu? baixeu damunt una butaca a modus operandi de trineu ???

Anònim ha dit...

jastá l'ombra explicant quien sabe que i involucrant en el tema gent que no te res a veure ... menudo alegato de merda, estás hundido en la miseria.

Anònim ha dit...

quin interes perque mira lo dels toldos... es pq estigui entretinguda i contenta mentre tu vas deixant els montblancs porai...o simplement es per correr un tupido velo a la pillada que tan fotut... adeu.

Anònim ha dit...

ja ho he mirat, a la tarde parlem. un beso.

Anònim ha dit...

con los pies en el EstherColero, que asin se llama la dependienta simpatica y de profundo sinfin escote.

Anònim ha dit...

alegato: eme aki solo i desvalido ante tal sarta mentiras vertidas sobre mi enpersona... eme aki, ante un teclao sin Ñ pos saltó el primer dia que escribí coNYo... y veo que me se insulta... sniff... alego a favor mio que la chiquilla solo queria un corte rapido limpio i sin enganchones... alego a favor de la gordita riallera que ni regatill, ni regate, ni canalillo de la mancha... alego a mi favor que aquella tienda tiene menos glamour que un cura panzudo... alego a mi favor que sería mas dificil que escobar una escalera parriba el hecho que yo perdiera una pluma montblanc de las caras... alego... alego mos veiem... un beso

Anònim ha dit...

a limplicau: tio, no fotis eh? allò va ser puntual, no timplico coi, agua passada... una coartadilla que et vaig fer i jastá, la klanker no es va enterar, ni laltra noia que no se com es deia tampoc... total que tapretés un tio i anessis a fer un cubatilla a no se kina barramericana no vol dir res, no? o si?

Anònim ha dit...

algu somia amb un ligue que tuvo un dia sin casi de quererlo en lo antronitirambo con una rubiaxplosiva en plena pista

i no li va cobrar res!

Anònim ha dit...

i el tema somnis? es un altre monografic... somio am b gossos, somio amb aranyes... somio amb ... amb dormir una nit sencera!!!!!

Anònim ha dit...

Ostras quina activitat, lo que me perdut aquest matí.
Bé jo també necessito un toldo, Famiília Ombra a veure si treiem un dos por uno, a poder ser el meu clar!

Anònim ha dit...

si ,claro... la ensenyante solitaria sin gasto familiar pretende una gratuidad a costa de la familia con costos fijos... porto bossetes de la botiga u k? jo ja estic cosint-me el meu...

Anònim ha dit...

Com que no tinc gastos fixes, tinc uns pagos que el banc no em perdona,ja estic practicant el:
"dame algo que tengo churumbeles"
ja que el predicador no es decideix a compartir gastos!
Però el tema bossa botiga doncs és una opció

Anònim ha dit...

una opció pal predicador? bolsa en cabeza?

Anònim ha dit...

Sin pasarse, nois....

Anònim ha dit...

La bolsa es pel toldo, amb publicitat gratuita, doncs mira no es mala idea, elmeu balcó ésun lloc ideal per fer publi

Anònim ha dit...

bOnA TaRdA, APM alguna pregunta més? HOHAVEUSENTIT?

Jo m'apunto al tema toldos, aveam negociador ... tu pots treure sense problemes 1 x 3 i clar el 3er parasol pa nusotro, si cal amb manivela que no es problema muscular-se més, nusotro si tenim cuotes fixes, variables, inventades, voladores o caidasdelcielo i les que se avecinan per la cantonada.

Per cert, hi ha algú a qui no li han pasat la factura del gas -si es que el teniu contractat, no començeu amb ... "que jo vaig de rotllo gasoil", "jo tinc conexió ilegal d'una farola .." i memeces similars-, es que son uns malnacios, abans de la pujada de gener del nosequantos % van pasar factura amb una lectura aproximada -els timadors n'hi diuen lectura estimada i clar molt menor que la real- con lo cualo se avecina una pedrada de dos cojones i amb un recàrrec del 5% al gas consumit al desembre pero facturat al gener ... a no ser que ho tarifin a preu Antic, al que per cert fa dies que no vaig a fer un resfresco cola amb unes goticas a poder escollir todas juntas, seguidas, pegaditas en fila larga de zaquique.

Anònim ha dit...

Una cosa està clara amb el tema nens: NO VAL UN PERQUE SI!! Mai de la vida.

Anònim ha dit...

I PER QUE???

Anònim ha dit...

pq que?

Anònim ha dit...

jo tampoc faig coles & güiskins...
i el tema gas et garantixo kel fan legal, al punto i coma, tio

Anònim ha dit...

dingú sadonat don son les afotos de la vora, no?

Anònim ha dit...

jo a la primera he encertat don son les afotos...
perque no dir un perque si, osi o no o no o si...... adeu bona nit!!!!

Anònim ha dit...

toma trasnochada!!!!!

Giveaway of the Day